Wij zijn blij jullie weer te mogen verwelkomen! Healthy & safe shoppen kan bij ons met of zonder afspraak. Wens je een afspraak dan kan dit zowel tijdens als ook buiten onze openingsuren. Laat snel wat van jullie horen!

Over ons

Vanaf dag 1 heeft Jean-Marie Vancoppenolle zich gefocust op service, kwaliteit en kennis. Ze behoren dan ook tot het DNA van de winkel. Een DNA dat ook verder word doorgetrokken naar de volgende generatie. Ook zoon Pieter legt er bij elke medewerker de nadruk op dat het unieke kijkcomfort van elke klant centraal moet staan. Bij Vancoppenolle Brillen krijgt elke klant een gepersonaliseerde aanpak van a tot z. Een service die blijvend is, dus ook na verkoop blijft elke klant welkom om zijn bril in topvorm te houden.

Service na verkoop

Wij staan ​​klaar om u snel en effectief te helpen. De kwaliteit van onze opticiens zijn gelijk aan de kwaliteit van onze producten.


U kunt bij ons altijd kosteloos terecht voor oa:


Ultrasone reiniging van uw bril.

Vervangen van neuspads en oortips.

Herstellen en bijregelen van uw bril.

Bijvullen van uw brillenspray.

...


Partnership Ziekenfondsen

Door de nauwe samenwerking tussen Vancoppenolle Brillen en het ziekenfonds Bond Moyson geniet u als lid het hele jaar door van extra kortingen en promoties.


Toch zijn we erkend door alle ziekenfondsen en wordt voor elk een terugkomst voorzien. 


Oogmetingen

Heeft u het gevoel dat u uw zicht verslechtert is van u gewoon benieuwd naar de gezondheid van uw ogen? Kom dan gratis en volledig vrijblijvend langs voor een oogmeting. Onze opticiens staan ​​klaar om u te helpen.Uw zicht is een belangrijk zintuig. Het is dan ook aanbevolen om elke twee jaar door ons als vakopticien / optometrist uw ogen te laten nakijken.

Ons ervaren team staat klaar

Ons team staat klaar om u te adviseren.

Kom kennis maken met de volledige collectie.
Een trendy keuze en een uitmuntende service die wij als een van onze grootste troeven zien.
Een unieke keuze in verschillende stijlen en voor elk budget.

We geven volle aandacht aan uw wensen, rekening houdend met de juiste pasvorm en uw persoonlijkheid.